17 Nisan 2015 Cuma

Mortal Kombat X detaylı bilgi

Mortal Kombat X, aynı zamanda dünya çapında bir ölçekte rekabet hiziplerin, ya da takım, giriş işaretler. Bir hizip katılmak oyunu açılırken sonra yapılacak ilk şey, ve oyunun çeşitli modlarda mücadele olarak, size hizip ve seviye yukarı puan kazanın. Sonunda ölümlerin aslında basit sürümleri hizip öldürür, açmak kilometre taşları çarptı. Her hafta, bir hizip kazanan olarak seçilir ve üyeleri hizip öldürmek veya bir kozmetik ürünün şeklinde bir ödül kazanmak. Arada bir, bir işgal oluşur ve hizipler aşırı kuralları ile karakter mücadele rekabet ve daha oynamak, daha takımın çabaları katkıda bulunur. hizip sistemi kavrama dikkat olacak özelliği tür değil, ama onlar oldukça haftalık hizip savaş uzun soluklu puanı kovalamaca daha konsantre bir çaba katkıda gibi hissediyorum yapmak için istilaları güzel.

Eğer Mortal Kombat X oynamak gibi, sen şeklinde para kazanmak "Koins." Koins birkaç isim (varsayılan olarak, ikincil ölüm movelist menüsünde listelenen girişleri yok), vahşeti (bitirme hareket başka bir form), fan sanat ve karakter derileri ikincil ölümler için movelist ayrıntıları açmak için kullanılır. Sen birinci şahıs zindan tarama oyunu Krypt modunda, bu öğeler bulabilirsiniz. Krypt mezar taşları, lahitler, ve diğer hazine sandığı gibi konteynerler ile doldurulur alanlarda bir avuç oluşur. Sen içindeki hazineleri almak için Koins harcamak gerekiyor, ama bir nokta vardır: Eğer satın bitene kadar satın alıyoruz asla bilemezsiniz. Ya serin bir şey, ya da topal bir şey almak için gidiyoruz, çünkü bu, her bir alım için gerilim ve gerginlik bir hava katıyor. Koins onlar daha bol olsaydı bu kolayca işten olurdu, ama şu anda küçük dozlarda doled ediyoruz. Hikaye modu ile bir gezi size yeterli Koins ancak ekranda öğelerin küçük bir kısmını ağları ve diğer modları tüm krypt uzun ve zorlu bir kilidin açılması için kovalamaca yapma, daha az cömert. Hizipler gibi, sizin çaba tüm odaklama değer bir şey değil. Karakterleri öğrenme stilleri ve mücadele bu Kaydet ve gerektiğinde sadece Krypt gidin.


Eğer açılışında bitmiş bir karakter kilidini açmak için biraz para öksürükle hazır olduğunuzda, Merak etmeyin, nereye gitmek için doğru bileceksiniz.Buna ek olarak Tavsiye oyun: Ultimate Assassin 2 Oynayabilirsiniz
Başka bir seçenek var: Eğer Krypt her öğeyi açmak için gerçek dünya para ödeyebilirsiniz. All you need kazanç Koins ve zorlanmak atlamak için 20 $, ama bu tam olarak ucuz değil. Sonra tekrar, ne zaman, böylece KOIN dağılımı size vahşeti ve benzeri kilidini açmak istiyorsanız, gerçek dünya para harcamak için cazip şekilde dengeli bir biraz iğrenç. Mortal Kombat X harika demans dünya ve karakter döküm ile büyük bir dövüş oyunu, ama para harcama içine baskı yaparken, bu pozitif odak kaybetmek kolaydır. Sen hep böyle iki düğme ölümleri ve yukarıda belirtilen Krypt açtığını gerçekleştirmek için izin ödülleri gibi gerçek dünya para ile ürün satın almak için seçenekler göz ardı edebilirsiniz, ancak oyunun ana menüsünde en büyük kalemi oyunun saklamak için bir link öğeleri ile satın alabilirsiniz veya hafta ve gelecek aylarda satın için sabırsızlanıyoruz. Sen birlikte iki ve iki koymak ve ne aşağılık yem gerçekleştirmek ve bu olduğunu geçmek için gidiş değildir sanki, hikaye modu içinde mücadele karakterler için DLC ile alay ediyoruz. Böyle bariz para kazanma uygulamaları deneyim ile örtüşen görmek için bir utanç olduğunu, yeni Mortal Kombat hakkında aşk o kadar çok bunun için arıyorsanız veya değil olsun, var. Her zaman bir şey için cebinden ödemek seçebilirsiniz, ancak büyük olasılıkla bir şey üzerinde eksik konum başınızın arkasında biliyoruz.

Mücadele: Mortal Kombat X'in az unsurları oyunun en önemli parçası dışında var. Farklı dövüş stilleri ve varyasyonları geniş bir yelpazede ile büyük bir liste size etrafında oynamak için bol verir ve yeni dövüş mekaniği saygın dövüş oyunları listesinde her zamankinden daha yüksek Mortal Kombat X itelemek için derinlik doğru miktarda ekleyebilirsiniz. Onun saçmalık için eğlenceli ama akut işkence üzerine vurgu için şok olan korkunç yaratıcılık, da bulunuyor. Eğer kaçamaz rağmen, Mortal Kombat X'in şiddet büyük oyun tasarımı pahasına gelmiyor; bu başarısızlık için ceza veya Kombat sanatı mastering için ödül ya var

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder