11 Nisan 2015 Cumartesi

Pillars of Eternity hakkında tüm bilgiler

Bu adım, dünya, aslında, hatırlatmak ve eşit derecede rahat sanatsal varyasyonlar olduğunu, nerede kullanmak için önce ziyaret biliyordu. Siz ve sizin diğer parti üyeleri - Eğer altı her zaman kadar sürerseniz - kılıç, tükürmek, matkaplar, ve diğer ek silah veya donatmak arequebuses. Soundtrack besteci Michael Hoenig en güvenilir Gate Baldur müzik hatırlıyorum, ama böyle onu ayırt edecek Carmina Burana arpejler olarak savaş sırasında alkış ve vahşi rüzgar duymak uberdramatic. Sen kurtlar, perspektif içinde, büyük ve eşkıya dolu ormanlar ve çayırlar navigasyon ile parti kurşun, ama sadece eski makineler sütunun karanlık ve ürkütücü ruhu ile uğraşmak zorunda.
Tanrım, ben woei, evrenin Berathen ve Magra ve onların takipçilerinin canlı, iman ve büyük etkisi ölmek gibi farklı isimlerle, farklı. Yani, görmek ve bazı bedensiz ruhlar ile etkileşim - Çünkü tahıl sonsuzluk sütunlar, Tanrı'nın kendi kullarının doğası tematik takip bir öğretici etkisi hakkında bir hikaye anlatıyorsun. Bu tür vatandaşların özel en iyi oyun fıkralarda gibi Gözlemciler harita üzerinde işaretlenmiş tarihte sıkışıp, bazı becerileri bir arada bulunabilir. Arzu ve kendi kendine yeten, ve sonra hikaye "geliştirici Obsidian çiçekli dil başarılarını can ve anılarını yeniden yaşamak için toplanan, ancak büyük fayda olacaktır. Bir katil, folyo-Berry toplayıcıları Masalı" bilek ortasında gibi şekil ve bacak iniş yakalamak. Göğüs, düşen sırtına "küçük bir çocuk, Sihirbazın Çırağı hakkında bir hikaye umuduyla, piroteknik usta diyor:" kalabalık ana dışarı kısa bir süre dev gümüş ejderha patladı ve hiçbir şov yıldızı olan binlerce tamamladıktan sonra "Böyle Ana hikaye boya rengi. Temel şekiller, kısa olarak, bir canlı hikayeler çizin.
Alış lokali hala maceracı karakter yaratma eğlenceli bir deneyim sağlar.
Damping ve Obsidian tablo Loren kazık Eğer ağız oyun ve sonsuzluk Pillars, ama savaş ve kurgusal kelimelerin kişisel hikayelerini bastırmak uzun bir tarihinin tam, "Fones oldu", yeni yükseklikler anlaşılan yoğunluğunu alır "ferconyg." güzel mektup: "Ben bükülmüş boyun duyuyorum, ve dalkavukluk kelime konuşabilir giymek?" İncil sizi ikna Eğer ağlamak için bir dua ilahi yazar güzellik acıyor. Ama aynı zamanda bir boğulma başarı ses düzenleme senaryosu vurgulayan ihtiyacı odaklanmak çok kolay kaybetmek. Insanlar demek gibi Eternity Sütunları, karakterler do not speak, ama bir yazar olarak ses gerektiren birkaç kez rolleri nefes için duraklatmak için yeterli bir miktarda uzun cümleler yazmak için. Bu konuda, onlar sahnenin doğru açıklamasını yansıtmıyor olabilir - bir açıklayıcı diyalog dahil komisyon, yönünü dublaj başlamadan önce, alabilirsiniz. (Aksi takdirde duygusal durumunu göremiyorum, örneğin, ses oyunculuk ile yazma.)
Sonunda, onların çelişkili sonsuzluk Pillars avantajları eylemleri, ancak karakterler duygusal bağlantı Dragon Age ilham yok: Origins yapar. Ancak, onların hikayeleri ve annem en önemli keder birçok çıkarları oldu. Bu hikaye bana tarif tür şifreleme çok gizemli ve benim geçmişte olduğu gibi, ben çocuk ve anneleri, ve taşınan bağlılıklarını daha var. Oyun arazi ruhu olarak bilinen şiddetli hollowborn boş geminin olmayan çocukların doğum içerir. Sosyal güvenlik açığını büyüyen olmaz anne Kederli adında güzel bir savaşçı formu temel sorunlarından ortasında ev tarzı çekicilik sağlar kişisel verilerin dokunuş gerekiyor.
Bu adım, dünya, aslında, hatırlatmak ve sanatsal varyasyonlar kullanımı rahat, ziyaretinden önce yerini biliyordu olmasıdır.
Komple oyun sistemi ve Tanrı dolu bir dünya dizi yolumuzu örgü. Nasıl Druidler denilen kana susamış bir tatmin edici bir görünüm elde etmek oyunda çeşitli hizipler izlerken Örneğin, görev sırası onların kurbanı, ya da zihinsel sanatoryum animancy büyülü bir türlü desteği yok en tartışmalı araştırma yöntemlerine rağmen rahatsız kendini koymak. Eternity Pillars daima açıklanamaz onun güncellenmiş işletim sistemini takip başarısız oyun sona erer, her iki durumda da, zaman bile birkaç görevleri ve komik macera oyunu bitirmek için başarısızlık durumunda ulaşmıştır Ben tanıtıldı olmasaydı değişken iş, hesap. Yine, sevinç manuel sosyal gelgitler senin çekimin etkisi sonucunda, dünyayı görmek. İyi bir kulak epilogue ile yolculuk Polonyalılar sona özetlemektedir. Sizin kararları, bu (doğrudan etkileri ve olası sonuçları için) çıkıyor oyun ötesinde etkileri vardır.
Bu savaş Eternity iyi Excel® Pillars olduğunu. Eğer savaşa parti öncülük yaparken, oyun (varsayılan zaten) duraklar ve saldırı düşman ve kapıları Sihirli Moda Baldur komutu yolumuza-i yenileyebilen bir kaç taktik kararlar duraklatmak için. Savaş patlak zaman, ve kataliz üzerinde, silah beyin organizasyonu kaydırmaya eylem duygusal çağrı Ben ilahi parmak olacaktır. Yangın hedefleri ve görevleri şövalyeleri çağırır sizin meslektaşları rahip size nimet ile, diğer taraf büyücü parmakları arılar sürüsü üyelerinin portresi tıklayın. Ben daha önce yaptım, ama güzel bir arayüz sütun "taktikleri dikkat ve tıklama miktarını en aza indirmek için.
Eternity Pillars bilgeliği ile tombul, ancak anlatmak için bazı iyi hikayeler hala vardır.
There dayanıklılık akranları sütunlar dışında bu sistemi yapar. Her savaşçı kendi sağlık, uzun vadeli iş yönetmek gerekir iken; bir kez daha acil sorunlar savaşta zor kalır. Hasar ve savaşın sonuna kadar alarak bu karakterlerin başarısız direnç seviyesini azaltır zaman, kaçmak zorunda kaldı. Hala sağlık ile ilgili ancak tüm taraflar için kuru bir oyun, çok kibirli çalıştırmak için gereken, ancak ölü kalmayacak. Bir sorun kaydetmek ve RPG tatsız döngülerine eski yeniden keskin dönüşebilir; Direnç tabaka sadece şehre dönmek, devam, ya da herhangi bir tutar uyku kamp yolun sırasında dinlenmek için yeterli zaman Eternity Pillars denilen izin gerekiyor. Yani Pillars çağrı, ya da bu taktik yapamazsınız anlamına gelmez. Oyun ilerledikçe Aslında, en zahmetli düşman sonuçta kapalı güç zayıflama kaybı yerine ham hasar koymak, ve olabilir çeşitli yöntemler Downing daha yollarını kazanmak.
Macera Caed Nua, düşman içine birkaç saat kazanmak Eğer aşağıda bazı kişisel kale kalıntıları bulabilirsiniz. erişim haklarını, gayrimenkul ilk bit eski biridir, ve her zaman onların devlet için temel önem isyan tutun. Zaman kendi ürünlerini satmak isteyen tüccarlar, ancak bina gibi daha fazla ilerleme olarak, toz ve kişilik kütüphaneye gittim. Çıplak Caed portalı da el kapalı faaliyetlerin bir misyon çeşitliliği bekliyor parti üyelerini atamak için kullanılan ve o bakır bagful ve belki bir kaç taş veya knicknacks ile geri geliyor. Çalışanlar bile tek bir tıklama, kışla birlikte, düşman araştırmacılar tutmak için korumak ve yeteri kadar basit çalışabilirsiniz.
Kalenin altında derin zindan rağmen anlamlı bir şekilde oynamak için çok zaman değil; ve öncelikle kozmetik ve atmosferik ve büyüyen etkisini yansıtmak için çalışıyoruz. Bu fark Dijital Snowglobe demek eğer, çok daha hayati sistemleridir. Görsel ayrıntıları bildiğim kadarıyla gitmek, ama bu konuda ince ve etkileyici taş Sonsuzluğun bazen bir olarak. Benim en sevdiğim küçük dokunuşlar biri, ama ben bakım belirli bir düzeyde büyük takdir öneririz. Uzun bir süre için çeşitli kozmetik hayvan kazanmak, ve bir noktada, ben minyatür Wurm mutlu sarı laboratuvarda tercih. Biz bir küçük ama şık bir görünüm verildi ve kalbim sıcak, lütfen bilerek Brackenbury sırasında ona cesaret çağırdı.
Nereye bakarsanız bakın, ben kötü hissediyorum.
Bir oyalama açabilirsiniz Ancak, detaylar yokluğunda hizalamak için. Bu, özellikle, hatta, bazı çevresel verilerin anlamını açıklamasını eksik bir parti haline simgesini tıklatın gelebilir konuşma yanında duran, diyalog misgendering olduğunu. Kolay diğer tuhaflıklar ile bıkmak, ama biz gibi, göz ardı edilir, kurtarma ticaret mallarını önemsiz sekmesi eksikliği açısından tüm satıcı gitmek zorunda. Büyük hata, ama aynı zamanda kesilebilir. O envanter pasif etkilerini ortadan kaldırmak için son neden büyük çift tıklayın aşağılamak gibi kayboldu. Ancak, sorunların bile bilgi niteliğine ötesinde kullanılan tek slayt etiketleme gereksinimlerini bakmak neden olmaz.
Ancak, bu size bir şey göstermek için, sonsuzluk Pillars kolay sonra uyandıran yerler oldum ve iyi beklerseniz sizi entangles, bu soruların gözden kaybetmek kolaydır zaman onun hayal oyunun ritmine tarafından yakalandı kaybetti, ve . Bu geleceği değişmez, ama bu hikaye övgüye olduğunu paketleme bazı eski tuzakları sürükledi - biraraya - ve kendi küçük oluşturun. Kolay, ancak bu tuzaklar küçümseme ile tanrıları atlatmak ve bir dünya nerede iyi göstermek kazanacaktır, ve kendi yolunu oymak için size kalmış olabilir ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder